Bloody Flicks Awards Schedule announced

bloody-flicks-awards-2019

The running schedule for the Bloody Flicks Awards, which take place on Saturday 22nd February 2020 at the Boiler Works, Stoke on Trent has been announced.

10am – Introduction

10:05am – Once Bitten (10 mins)

10:15am – It’s a Bitch Birthday (5 mins)

10:20am – Mommy’s Little Monster (12 mins)

10:32am – Snarl Clip + Q&A (15 mins)

10:47am – Interval

10:55am – Dead Air (17 mins)

11:15am – The Ingress Tapes (8 mins)

11:20am – Glimpses of Horror (5 mins)

11:25am – Lou Yardley & PJ Blakey-Novis Q&A + Competition

11:50am – Lunch Interval

12:20pm – Trailer Showcase (10 mins)

12:30pm – John Williams Q&A – Tales from the Creeping Death clip

12:40pm – The Rage & The Rage 2 clip (15 mins)

12:55 – They Live Inside Us (31 mins)

1:26pm – Interval

1:40pm – The Widower w/ intro by Neil Gallagher (10 mins)

1:50pm – Dead Celebrities (11 mins)

2:01pm – Insane (17 mins)

2:20pm – Black Mass (12 mins)

2:35pm – The Killer of Grassy Ridge (9 mins)

2:45pm – A Christmas Nightmare (14 mins)

3pm – Interval

3:10pm – Feature presentation – 10/31 Part II w/ Intro from Malvolia

4:55pm – Close + thank you’s

Please note these are rough timings and subject to change.

Tickets for the Bloody Flicks Awards are just £3 each and available on Eventbrite.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s